Henrik Adelheim

Tarina suomalaisen lukion indoktrinoinnista

Olipa kerran psykologian oppitunti, jossa opettaja käski meitä opiskelijoita piirtämään professorin paperille. Itse piirsin parrakkaan ukkelin, jolla oli verkkatakki ja silmälasit. En ollut ainoa jonka hahmottelema professori oli mies. Itseasiassa suurin osa meistä piirisi miehen. Vuosi oli 2013.

Opettaja otti tähän ilmiöön kantaa. Hän sanoi että syy miksi piirsitte miehen johtuu yksinkertaisista mielikuvista, ja tämä on syy siihen miksi naisia karsitaan ja syrjitään työelämässä. Tuo viheliäinen koe toistettiin usealla eri opetusryhmällä. Opettaja kehtasi kutsua itseään mielenterveysalan ammattilaiseksi. Nykyisin eläkkeelle jäänyt psykologian opettaja joutuu elämään ikuisesti tekonsa kanssa.

Olen jutellut noiden entisten lukiolaisten kanssa ja jotkut yhä uskovat kokeen läpäisemään valheeseen. Yliopiston feminismikursseilla lyödään lisää bensaa liekkeihin. Olemme luomassa radikaalia feministisukupolvea, jotka haluavat syrjäyttää miehen täysin työelämästä luomalla kiintiöitä ja suoranaiseti estämällä miehiä etenemästä urallaan. Samalla luovumme meriteeistä ja ennen kaikkea pätevyydestä yhteiskunnan kulmakivenä. Tätä voisi kutsua todelliseksi post-truth ajaksi, jossa osaamisesi on juuri sitä mitä milläkin hetkellä päätät, sukupuolesi on juuri sitä mitä haluat ja jos et saa työpaikkaa, johtuu se alistavista valtarakenteista, toisin sanoen työnantajasta. Seuraukset tulevat olemaan parhaimmillaankin tuhoisat.

Tämänkaltaisesta vastuuttomuudesta on aina maksettu verinen hinta. Opetusministeriö ja myös opetushenkilökunta ovat kyllä tietoisia siitä mitä tekevät. Kyseessä on järjestelmällinen ja tarkoituksenmukainen indoktrinointi. Miehistä halutaan luoda tottelevaisia soijapoika ja naisista sosialisteja, jotka eivät näe mitään hyveellistä miehisyydessä, meriiteissä, pätevyydessä tai vastuuntuntoisuudessa. Itse en veisi lastani julkiseen oppilaistokseen mikäli perheenisä olisin. Valitettavasti kotiopetus ei ole kaikille mahdollista.

Vasemmistolaista dystopiaa kiiruhdetaan kovaa vauhtia, joten olkaa valmiita. Kyseessä on kansainvälinen ilmiö, joka on ihan silmien edessä jos sitä rohkenee totuudenmukaisesti katsoa. Lapsille valehtelu on riistämistä tulevilta sukupolvilta, tämä ei ole enää asia jota voisi katsoa sivusta.

Miksi minä sitten piirsin parrakkaan verkkatakkisen miehen silmälaseilla tuolloin psykologian tunnilla? No, kyseessä oli koulumme rehdein ja suoraselkäisin opettaja, joka kovalla mutta isällisellä opetustavallaan ei jättänyt sijaa tekosyille, eikä todellakaan valittanut mistään alistavasta patriarkaatista. Loppupeleissä vain osaaminen ratkaisee, kaikki muu on hattaraa.

Miksi tämä kyseinen miesopettaja oli siis niin vähän pidetty naisopiskelijoiden keskuudessa? Tätä olisi hyvä miettiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit ()

Henrik Adelheim

Itse kävin siis lukion 2013-2016. On mahdollista että muistan vuosiluvun väärin, mutta tämä oli ehdottomasti jotain mitä tapahtui.

Toimituksen poiminnat